top of page

Young Frankenstein

Velkommen til Nordfynsspillenes opsætning af Young Frankenstein

Tag med tilbage til 1930’ernes Amerika, hvor Dr. Frederick Frankenstein (udtales Fronkensteen) modvilligt arver familiens transsylvanske slot fra sin afdøde farfar - Viktor Frankenstein, og nu må gøre op med sig selv om han vil videreføre familievirksomhedens monsterproduktion. Lad dig henkaste til pukkelrygget tjeneste, kaos og død, stepdans og seksuelle udskejelser i høet - eller mangel på samme - og en stor portion sort humor, som forhåbentlig efterlader dig død.. af grin.

Mød holdet

Herunder kan du møde holdet bag - og medvirkende på vores scene. 

Ud over Det kreative team - har vi selvfølgelig også musikkere og en flok af frivillige kræfter der får det hele til at spille!

Det kreative team


 

Medvirkende

18.jpg
7.jpg

Betina Dalskov

JUlie Elisabeth Schmidt Andersen

Familie picnic

Spisning

En forestilling under åben himmel inviterer til hygge og spisning i det fri. Derfor er du velkommen til at medbringe en picnickurv og nyde din mad i de hyggelige omgivelser på pladsen foran scenen. Vi har sat borde og bænke frem, så du ikke behøver sidde på et tæppe på græsset. Det er muligt at købe drikkelse, snacks og en pølse i vores boder.  Vi åbner pladsen kl 18.

Derudover er det også mulig at bestille mad - gennem vores samarbejdspartner BIELERS - der lige ved indgangen til festpladsen har en Young Frankenstein - menu klar. Husk at bestille senest dagen før.

Skærmbillede 2023-06-13 kl. 23.13.02.png
bottom of page