**ÅRETS FORESTILLING ER FLYTTET TIL 2021**

Efter Regeringens seneste udmelding omhandlende afholdelsen af større arrangementer grundet den situation, vi som land befinder os i, er vi desværre blevet nødsaget til at aflyse sommerens forestilling.

Det er en meget kedelig situation, da vi havde glædet os helt vildt til at spille for jer allesammen, men sikkerheden står selvfølgelig højere end alt andet!

Men fortvivl ikke, det er lykkedes os at få flyttet “Legally Blonde” til 2021, for spilles skal den!

Til alle jer, der allerede har købt billet, vil det være muligt at få pengene tilbage. I vil blive kontaktet snarest muligt, men vi håber selvfølgelig på, I vil gemme jeres billet til næste år, hvor den nu er gyldig til, da dette vil hjælpe os meget som forening.

Vi glæder os SÅ meget til at se jer alle til “Legally Blonde” i 2021!

************

Nordfynsspillene opfører i sommeren 2021 – som de første i Danmark – musicalen Legally Blonde udendørs. Forestillingen, der er fra 2007, er en af verdens sjoveste musicals og samtidig en hjertevarm fortælling, om at tro på sig selv og kende sit eget værd. 

Elle Woods er en rig, smuk studine i Los Angeles. Hun tror hendes kæreste Warner vil fri til hende, men i stedet slår han op. Han skal nemlig læse jura på Harvard, og så skal hans kæreste være ”seriøs”. Elle beslutter sig for også at søge ind på Harvard for at vinde Warner tilbage, og kommer ind. Det går rigtig dårligt i starten, men med hjælp fra sin tutor Emmett og sin veninde, damefrisøren Paulette, klarer hun sig bedre. Da hendes professor, advokat Callahan, vinder en lukrativ mordsag, kommer Elle med på holdet. Hun skal nu forsøge at være tro mod sig selv, navigere i kærligheden og samtidig redde en uskyldig kvinde.

Sommerforestillingens adresse:

Stadionvej 50

5450 Otterup

 

Virksomhedsadresse:

Nordfynsspillene

Odensevej 145

5471 Søndersø

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Scenekunst på Nordfyn