top of page

Mød det kreative team på Beautiful

Leave us a message and we'll get back to you.

Audition

19. og 20. november 2022

Ørkebygaard, Otterup

Audition finder sted 19. og 20. november fra kl. 09.30-17.00 på Ørkebyvej 11, 5450 Otterup. Du får et præcist mødetidspunkt, når vi kommer tættere på audition. Du skal regne med at bruge ca. 1,5-2 timer på auditionen. Vi får eventuelt brug for callback søndag den 20. november fra kl 17.30-20.00.

Har du ikke mulighed for at deltage denne weekend, har du mulighed for at komme til videoaudition. Her optager du sig selv og sender dit materiale til os senest d. 20/11 kl. 15.00. Ønsker du denne mulighed, skal du tilmelde dig audition ved at skrive en mail til hjaldeholm@gmail.com. Dit videomateriale skal indeholde de samme 3 dele, som hvis du mødte fysisk op til audition, men du vil på mail modtage materiale, der retter sig specifikt mod videoaudition. 

Auditionen vil indeholde 3 dele:

 

  • Danseprøve på hold

  • Individuel sangprøve

  • Individuel dramaprøve

 

Danseprøven vil være todelt. Du skal lære en kort koreografi, som skal vises for det kreative team. Efterfølgende vil der være en kort step audition. Det vil i alt tage 45 minutter. 

 

Derefter følger den individuelle sang og dramaprøve foran det kreative team. 

Man kan frit vælge mellem de sange og dramatekster der ligger her på siden. Sang- og dramatekst behøver heller ikke at være fra samme karakter i musicalen. I skal vælge sang- og dramatekst efter hvad I synes, der er fedt, og hvad I har lyst til at give et bud på. Man må gerne forberede flere sange og tekster, man kan dog ikke være sikker på at vise mere end en af hver foran det kreative team. Hvis man søger en specifik rolle, skal man selvfølgelig vælge sang og tekst der passer til rollen. Vær opmærksom på, at hvis man søger Inga-rollen skal man forberede begge sange. 

 

Hvis man kun søger backstage-kor, behøver man ikke gå til danseprøven eller fremvise drama.

Til danseprøven skal man være iklædt tøj, man kan bevæge sig i. Har man et par stepsko, og vil aflægge stepaudition, skal man medbringe dem til audition. Det er ikke et krav, at man skal have stepsko til audition.

Hvad du skal bruge af materialer til at forberede dig, finder du længere nede på siden. 

 

Roller

 

 

Derudover er der mange ensemble-roller med replikker og/eller solosang

Vi anbefaler, at man ankommer til audition i god tid, så man undgår unødvendig stress for sig selv. Vi vil på dagen forsøge at skabe en hyggelig og rolig atmosfære for alle, der er mødt op. 

Er der spørgsmål angående audition eller formen på audition er man velkommen til at kontakte instruktør, Hjalde, på mail her. 

 

Vigtige datoer:

  • 27. januar - intromøde og første gennemlæsning

  • 22. marts - prøveforløbet starter. Der vil være danseprøver mandage, kor på tirsdage og drama på onsdag.

  • 20. maj - opsætning af scene

  • 17. - 18. juni - foto og sitzprobe

  • 24. juni - 3. juli - indryk på scenen og opløb

  • 4. - 14.juli - forestillinger

  • 15. - 17. juli - oprydning

bottom of page