top of page
_-119.jpg

Ungdomsscenen

Vil du være med i 
Ungdomsscenen?

Fra oktober til marts har ungdomsscenen et forløb, der munder ud i en forestilling. 

Ungdomsscenen holder optagelsesprøve for alle interesserede - uanset om du er helt nybegynder eller har erfaring med teater. 

Læs mere her på siden:

Junglebogen.png

Nordfynsspillene ungdomsscenen

Nordfynsspillenes Ungdomsscene er for børn og unge på Nordfyn og omegn, som ønsker at medvirke i en musical. Én gang om året opsættes en musical med fængende sang, farverige kostumer, vilde danse og fantastisk skuespil - alt sammen leveret udelukkende af børn og unge mellem 10-25 år! Vi stræber altid efter at udvikle de unge, at have det sjovt, skabe en fed musical og at danne et fællesskab med venskaber der varer ved.

Deltagelse kræver medlemskab af Nordfynsspillene – 300 kr. for et år.

Musicalen på Ungdomsscenen 23/24 er: Mowgli - Junglebogen.

Junglebogen er eventyret om Mowgli, en menneskeunge, der opfostres af en familie af ulve. I junglen begiver han sig ud på en rejse med den store bjørn, Baloo, og den strenge panter, Bagheera, hvor han bl.a. møder den snedige slange, Kaa, og de fjollede aber. Junglen er dog et farligt sted - for her lurer tigeren Shere Kahn!

Vil du være med til at fortælle historien om Mowgli og alle jungledyrene?

Sæt kryds i kalenderen d. 30/8 kl. 19-20! Her holder vi infomøde for alle der er interesserede i at være med, hvor du kan møde det Kreative Team, høre om forestillingen og forløbet, og stille alle spørgsmål du skulle have.

Prøveplanen følger så vidt som muligt skolekalenderen ift. ferier og helligdage, og der øves fra oktober-februar, med forestillinger sidst i februar/først i marts.

Audition er d. 16/9 fra 12-18. Når tilmeldingen lukker, får man et tidspunkt man skal møde op. Selve audition tager cirka 25 minutter. Først lærer du en dans sammen med andre spillere og herefter skal du alene synge en sang foran kun det kreative team, en sang som du selv vælger (uden musik til!), og til sidst skal du fremvise et lille stykke af en dialog, som du får når du kommer. Der kan dog forekomme ventetid, så sæt 1 time af til dette.

Sidste dag for tilmelding er d. 9/9

bottom of page